Noi suntem Dr. Fischer Dental Lab

Suntem recunoscuti pentru profesionalism, punctualitate si calitate. Garantam calitatea lucrarilor noastre si ne straduim in permanenta sa fim in avangarda progresului tehnologic din domeniul nostru. Serviciile oferite de noi sunt la nivelul celor mai bune servicii din Europa. Incredintati-ne urmatoarea dumneavoastra lucrare si veti deveni clientul nostru permanent. Suntem siguri de asta. Ganditi-va la noi ca la un adevarat partener, intotdeauna alaturi de dumneavoastra.

The specific objective of the present study is to assess the interactions between cells from a human gingival epithelial cell line and various aesthetic materials used in modern prosthetic dentistry. For this study six types of dental materials were selected: Cr-Co non-precious metal alloy, ceramics applied on Cr-Co nonprecious metal alloy, zirconia, ceramics applied on zirconia, polymethyl methacrylate and pressed ceramics/ lithium disilicate.

Unde ne gasiti

Bulevardul Lacul Tei nr. 1 bis, etaj 3, Bucuresti, sector 2